Reikia:

  • 4 raudonų paprikų;
  • 3 didelių svogūnų;
  • 1 šaukšto sviesto aliejaus;
  • 200 g šaltai rūkytų vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
  • 1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos;
  • žiupsnelio druskos;
  • žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų;
  • duonos lazdelių („grissini“).

Paruošimas:

  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir kepkite iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsinkite ir nulupkite odeles.
  2. Svogūnus supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir apkepkite su sviestu ir šlakeliu aliejaus.
  3. Maisto smulkintuvu sutrinkite keptas paprikas, svogūnus ir upėtakių filė. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu