Reikia: 

  • vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
  • 400 g šaltai rūkytų;
  • saujos česnakų daigų;
  • 500 g agurkų.

Padažui paruošti:

  • 2 šaukštelių vasabių krienų;
  • 3 šaukštų ryžių acto;
  • 1 šaukšto cukraus;
  • ½ šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus;
  • žiupsnelio druskos.

Paruošimas: 

  1. Agurkus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su česnakų daigais bei žuvimis.
  2. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir apšlakstykite salotas.grūstais juodaisiais pipirais.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu