Karštai rūkyti vaivorykštinių upėtakių stuburai, vakuuminėje pakuotėje

Karštai rūkyti vaivorykštinių upėtakių stuburai

Tai puikus gaminys tiems, kurie nori skanaus užkandžio prie taurės vyno ar putojančio šalto alaus bokalo.

 

Grynoji masė: kintamas svoris

Sudedamosios dalys:
Upėtakio stuburas su galva (lot. Oncorhynchus mykiss), druska, cukrus, juodieji bei kvapieji pipirai, kalendra, česnakas, lauro lapai.

Laikymo sąlygos: 0°C + 5°C temperatūroje. Pagaminimo ir galiojimo laikas nurodytas etiketėje.

Užauginta: Lietuvoje.

Gamintojas: UAB „Fish Agro“, Krikščioniškių kaimas, Vilniaus rajonas (Netoli Nemenčinės), Lietuva.

100 g produkto maistingumas: 

  • energinė vertė – 650 kJ/ 169 kcal,
  • riebalų – 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 2,8 g;
  • Omega-3 riebalų rūgščių – 11,3 g, iš kurių Alfa- linoleno riebalų rūgščių – 1,1 g;
  • angliavandenių – 0,5 g, iš kurių cukrų – 0,42 g;
  • baltymų – 20,3 g;
  • druskos – 4 g;
  • Vitamino D– 5,9 μg/100g.

 

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu


icon receipes

Receptai su rūkyta žuvimi

Čia rasite keletą patarimų, pasiūlymų, idėjų, kurios, tikimės, tiks ir patiks.

icon fish2Receptai: