Atvėsintas vaivorykštinis upėtakis, skrostas

Atvėsintas vaivorykštinis upėtakis, skrostas

Šviežias, ką tik iš tyro vandens pagautas upėtakis. "Išvalytas" ir paruoštas kepti ant grilio ar orkaitėje, galima susipjaustyti kepsneliais, galima išsifiliuoti, o iš likusios žuvies pagaminti žuvienę, galima...

Tai aukščiausios kokybės šviežia žuvis, kuri nenuvils net išrankiausio žuvies mėgėjo.

 

Grynoji masė: kintamas svoris

Sudedamosios dalys:
Upėtakio filė su oda (lot. Oncorhynchus mykiss).

Laikymo sąlygos: -2°C + 2°C temperatūroje. Pagaminimo ir galiojimo laikas nurodytas etiketėje.

Užauginta: Lietuvoje.

Gamintojas: UAB „Fish Agro“, Krikščioniškių kaimas, Vilniaus rajonas (Netoli Nemenčinės), Lietuva.

100 g produkto maistingumas: 

  • energinė vertė – 650 kJ/ 169 kcal,
  • riebalų – 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 2,8 g;
  • Omega-3 riebalų rūgščių – 11,3 g, iš kurių Alfa- linoleno riebalų rūgščių – 1,1 g;
  • angliavandenių – 0,5 g, iš kurių cukrų – 0,42 g;
  • baltymų – 20,3 g;
  • druskos – 4 g;
  • Vitamino D– 5,9 μg/100g.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu


icon receipes

Receptai su gyva atvėsinta žuvimi

Čia rasite keletą patarimų, pasiūlymų, idėjų, kurios, tikimės, tiks ir patiks.

icon fish2Receptai: